Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2008 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
300 kr na godzine,praca po pas w wodzie.
w Bergen jest wolnych pare miejsc tez w wodzie ale tylko po uda i pracujesz w wodorach godzina pracy, 30 min przerwy.
praca w norweskiej firmie pelny etat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
łykacie te teksty jak młody pelikan. Ludzie szkoda klawiatury, to jest zwykły spamer.

Dowód.
www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_..._pomozcie_10,10.html

i jeszcze się powtórzę.

Poza tym NIE KARMIĆ TROLLA, MOŻE GŁODY WRÓCI DO SWOJEGO NATURALNEGO ŚRODOWISKA!!!

chyba dopiero teraz dotarło do mnie że administracji to na rękę żeby było więcej otwarć strony, (tematów, postów), bo z tego mają wymierne korzyści. Nie ważne jak piszą, byle pisali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Już pisałam w tamtym wątku, że robi ludzi w bambuko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
olać ....
już nawet miecz prawdy złamał się po 4 postach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ewunia)
Wiking
racja... "jaja se robi" a jesli nie to szczerze wspolczuje poziomu IQ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
JAKIE JAJA/? JAJA SĄ NP. WTEDY KIEDY NIBY WSZYSCY WSZYSTKO WIEDZĄ ALE GDZIEŚ PO DRODZE DO NORWEGII JEDNAK TO JAKOŚ WYGLĄDA INACZEJ- WIĘKSZOŚĆ SIĘ TYLKO CHWALI ITD., BO NAPRAWDĘ ŻAŁOSNE JEST TO JEŚLI KTOŚ PISZE ŻE WIE CO I JAK ALE JAK WYJDZIE MIĘDZY LUDZI NAWET NIE UMIE POWIEDZIEĆ CZEŚĆ CZY WOGÓLE SIĘ ODEZWAĆ- BARDZIEJ OŚMIESZAJĄ SIĘ CI CO PISZĄ ŻE NIE WIADOMO CO WIEDZĄ ALE JEDNAK ZADAJĄ PYTANIA NA FORUM- TO JEST DOPIERO BIEDA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ty uważasz ze kazdy jest omnibusem?? Jeśli ktos jest rewelacyjnym chemikiem, nie znaczy ze musi wiedziec jaka wartośc ma druga prędkośc kosmiczna.
Każdy ma prawo zadac pytanie, bo nie wszystko musi wiedziec od razu.
Cenzorem jesteś, czy jak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
MOŻE NIE CENZOREM ALE PO CO SIĘ CHWALIĆ, NIE WYOLBRZYMIAJ KOLEGO I NIE SZUKAJ ODPOWIEDZI W KOSMOSIE, JEŚLI KTOŚ FAKTYCZNIE COKOLWIEK WIE TO NIE PISZE GŁUPOT NP. ŻE ZNA JĘZYK ITD. ALE JEDNAK DALEJ PYTA- BO JA JAKOŚ JAK NIE WIEM ALBO CZEGOŚ NIE ROZUMIE PYTAM PO PROSTU TAM GDZIE TRZEBA, ALE NP PEWNO NIE NA FORUM- MOŻEMY SOBIE TUTAJ POGADAĆ O DUPIE MARYNI I SIĘ POŚMIAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
EWENTUALNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Żeby była jasność - jestem kobietą, nie kolegą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok